Dilovası Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu

Vizyon: Küreselleşen dünyamızdaki değişim hızına ayak uydurabilen ve 21.yy. iletişim ve bilgi toplumu içinde yer alabilen,geleceğin elini tutan,özgün bir eğitim anlayışı oluşturmak,okulumuzun ana ilkesidir.

Misyon: Okulumuzun misyonu,bilgiyi edinme ve bilgiyi kullanma yöntemlerini iyi bilen,bilim ve teknolojinin tüm hedeflerine ulaşmak isteği taşıyan,yaparak ve yaşayarak öğrenen,araşırmacı,okuyan,yorumlayan,düşündüklerini her ortamda ifade edebilen,değişen dünyada,yaşamı kolaylaştıracak deneyimleri kazanmış öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar: Mübeccel Çolakoğlu İlköğretim Okulu özellikle sportif faaliyetlerde adından söz ettirmektedir.2005 yılında krosta il birinciliği ve Marmara Bölgesi 19.’luğu olunmuştur. 2007 yılında Dilovası ilköğretim okulları arasında bilgi yarışmasında birinciliği kazanmıştır. 2008 yılında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Sağlıklı Beslenme ve Obezite” konulu bilgi yarışmasında il üçüncüsü olmuştur. 2012 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle "Fark Yaratan Öğretmenler "yarışmasında Sınıf Öğretmenimiz Sevda FİDAN ,Kocaeli birincisi olmuştur. İlimizi Ankara´da başarı ile temsil etmiştir. 2008 yılında Dilovası Belediyesi’nin 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlediği futbol turnuvası’da İlçe şampiyonu olmuştur.2015 yılı kasım ayın da Küçükler Atletizmde okulumuz öğrencisi İsmail AYDOĞAN (6C) türkiye 3.´sü olmuştur.

Saatler: 09.00-15.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mcolakogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Turgut Özal Mah. 308. Sk. No23 Kocaeli Dilovası

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Turgut Özal Mah. 308 Sk. Mübeccel Çolakoğlu İlköğretim Okulu No:23 41455 Dilovası Kocaeli

Adres - Turgut Özal Mah. 308. Sk. No23 Kocaeli Dilovası

Ulaşım Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk otobüsleri her saat başı İzmit’ten kalkıp okulumuz yanından Dilovası Devlet Hastahanesi´ne geçmektedir. .Her saat yirmi geçe de Diliskelesi’nden kalkıp,Turgut Özal Mahallesi’ne gelen halk otobüslerine binip okulumuza ulaşabilirsiniz. Yine mutat aralıklarla Gebze´den 408 nolu Dilovası Belediyesi otobüsüne binerek Gebze´den okulumuza gelebilirsiniz

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe 1800 M il:40 Km